NHL-sopimuksen tehnyt Julius Honka liittyy Pelicansiin lainasopimuksella

LIIGA / Uutinen
Honka kiekkoili aiemmin JYPissä.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Vain muutama päivä sitten Dallas Starsin kanssa sopimukseen päässyt Julius Honka tulee Pelicansin takalinjoille lainasopimuksella.

Julius Honka, 24, liittyy Pelicansin vahvuuteen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Dallas Starsista. Puolustaja solmi NHL-sopimuksen vain muutama päivä sitten.

Viime kaudella JYPissä pelannut Honka vietti aiemmat viisi kautta Pohjois-Amerikassa. Nyt solmittu lainasopimus ei tuo lahtelaisseuralle erillisiä kuluja.

− Erittäin hyvä pelaaja, jonka isot vahvuudet ovat hyökkäyspelissä. Luistelutaito ja kiekollinen osaaminen ovat NHL-tasolla. Honka on myös tosissaan oman uransa kanssa ja hänellä on kova halu kehittyä kokonaisvaltaiseksi NHL-pelaajaksi. Siinä pyrimme häntä auttamaan, Pelicans-päävalmentaja Tommi Niemelä virkkoo tiedotteessa.

Urallaan nuorten maailmanmestaruuden voittanut Honka saapuu Lahteen hyvillä mielin.

− Olen treenannut kovaa ja olen todella innoissani sekä kiitollinen, että pääsen pelaamaan. Olen seurannut tarkasti Pelicansin otteita ja joukkue pelaa viihdyttävää taitokiekkoa, minkä uskon soveltuvan mainiosti omaan pelityyliini. Paljon olen kuullut hyvää ja hienoa päästä osaksi tätä joukkuetta, Honka kommentoi.

Honka on Starsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2014. Hän liittyy Pelicansin harjoitusvahvuuteen keskiviikkona.

» Lähetä palautetta toimitukselle