NHL sallii pelaajien paluun kotimaihinsa, suomalaisia NHL-pelaajia odottaisi kahden viikon karanteeni − Canucks-organisaatiossa koronavirustapaus

NHL / Uutinen
Winnipeg Jets -hyökkääjä Patrik Laine on vapaa palaamaan Suomeen.
Kuva © Getty Images

NHL keskeytti kautensa viime viikolla maailmassa vallitsevan koronaviruspandemian takia. Nyt liiga sallii pelaajien paluun kotimaihinsa. Se kuitenkin vaatii pelaajilta maahan saapumisen jälkeen omaehtoista karanteenia maaliskuun 27. päivään saakka. Sportsnetin mukaan osa pelaajista lähti kaupungeistaan jo sunnuntai-illan aikana.

Suomalaisilla NHL-pelaajilla on mahdollisen paluun myötä edessään kahden viikon karanteeniaika, sillä Suomen hallituksen maanantaina linjaamien toimenpiteiden myötä ulkomailta palaavat suomalaiset ohjataan 14 päiväksi karanteenia vastaaviin olosuhteisiin.

Tällä hetkellä Yhdysvaltain tautikeskus CDC suosittelee, että yli 50 henkilön kokoontumisia ei järjestetä. NHL:n toiveena on käynnistää harjoitusleirit 45 päivän kuluttua, mutta CDC:n nykyisen suosituksen voimassa ollessa se ei olisi mahdollista.

Canucksin organisaatiossa koronavirustapaus

Vancouver Canucksin organisaatiossa työskentelevällä henkilöllä on todettu koronavirustartunta ja hänet on asetettu kahden viikon karanteeniin. Canucksin mukaan virukseen sairastunut henkilö ei toimi työssään pelaajien, kannattajien ja organisaation urheilutoiminnasta vastaavan henkilöstön kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Pääkaupunkiseudulle määrättiin uusia rajoituksia − HIFK joutuu siirtämään kotiotteluitaan
20.11.2020 11:44
Pääkaupunkiseudulla ei saa uusien rajoitusten myötä järjestää yli 20 henkilön kokoontumisia sisätiloissa. Rajoitukset astuvat voimaan 23. marraskuuta.
Uutinen
Jokerien kotiottelu Kunlunia vastaan siirtyy – ei vaikutusta helsinkiläisseuran viikon muihin otteluihin
18.11.2020 17:06
Koronavirus sekoittaa jälleen Helsingin Jokerien kautta. Kunlun Red Star -kotiottelun uusi päivämäärä ei ole vielä tiedossa.
Uutinen
Kärpissä todettiin jälleen koronatartunta – tämän illan ottelu Lukkoa vastaan siirtyy
17.11.2020 17:10
Kärppien ja Lukon välistä ottelua ei pelata tänään.

Lue myös