NHL reagoi koronavirukseen: Ei aamujäitä, harjoituksia ja joukkuepalavereita − Kauden jatkuminen on vielä kysymysmerkki

NHL / Uutinen
NHL-kauden jatko on epävarmaa.
Kuva © Getty Images
NHL:n runkosarjan jatkuminen on tällä hetkellä kysymysmerkki. NHL tiedotti torstaina, että erilaiset joukkueiden sisällä tapahtuvat toiminnot eivät ole tällä hetkellä suositeltavia.

Koronavirus uhkaa keskeyttää myös maailman parhaimman jääkiekkosarjan NHL:n runkosarjan. Torstaina NHL tiedotti, että erilaisten toimintojen kuten aamujäiden, harjoitusten ja joukkuepalavereiden pitäminen ei ole päivän aikana suositeltavaa. NHL:n odotetaan tekevän päätöksiä runkosarjan jatkamisesta piakkoin.

NHL-seuroista Columbus Blue Jackets ja San Jose Sharks tiedottivat aiemmin pelaavansa runkosarjan viimeiset kotiottelunsa ilman yleisöä. Suurista pohjoisamerikkalaista urheilusarjoista NBA on jo keskeyttänyt kautensa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Näkemys: Miljoona Mestikselle on tärkeä teko − se maksettiin vain väärästä pussista
27.3.2020 9:00
Jääkiekkoliitto ja Mestis itse yrittävät nyt pelastaa koronan taloudellisesti runteleman Mestiksen. Aikooko rikas Liiga osallistua talkoisiin?
Uutinen
Mestis-seurat menettävät koronan takia 1,8 miljoonaa euroa − Ensi kaudeksi luvassa mittava tukipaketti ja kaksi uutta joukkuetta Suomi-sarjasta
26.3.2020 10:44
Mestikseen nousee ensi kaudeksi kaksi uutta joukkuetta Suomi-sarjasta lisenssimenettelyllä. Lisäksi sarjalle on perustettu vallitsevien poikkeusolojen myötä reagointirahasto.
Podcast
Jatkoajan Talousmaisterit: Koronavirus koettelee seuroja kovalla kädellä
26.3.2020 9:37
Koronavirus on tuonut oman vaikutuksensa kaikkien ihmisten elämään ympäri maailman. Vaikutus on suuri myös urheiluun sekä jääkiekkoon. Talousmaisterimme käyvät uudessa jaksossaan läpi miten epidemia vaikuttaa kiekkoseurojen talouteen.

Lue myös