NHL-portteja kolisutellut Grönborg pidensi sopimustaan Sveitsiin − Sopimuksessa NHL-optio

MAAJOUKKUE, NHL, Muut Sarjat / Uutinen
LAUSANNE, SWITZERLAND - JANUARY 31: Head Coach Rikard Gronborg of ZSC Lions reacts during the Swiss National League game between Lausanne HC and ZSC Lions at Vaudoise Arena on January 31, 2020 in Lausanne, Switzerland. (Photo by RvS.Media/Robert Hradil/Ge
Kuva © Getty Images
Rikard Grönborgilla on mahdollisuus siirtyä Zürich Lionsin peräsimestä NHL:ään optiolla, joka on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka.

Viime kaudeksi Zürich Lionsin peräsimeen siirtyneen Rikard Grönborgin sopimusta on jatkettu kevääseen 2023. Ruotsalaisvalmentajaa on yhdistetty NHL-pestiin jo pidemmän aikaa, ja tiettävästi ainakin New Jersey Devils on ollut miehen perässä.

Grönborgilla oli jo ennestään ensi kauden kattava sopimus seuran kanssa, mutta nyt sopimusta pidennettiin kahdella vuodella. Uuteen sopimukseen tuli vuoden 2021 loppuun saakka voimassa oleva NHL-optio, jota aiemmassa sopimuksessa ei ollut.

− Olen erittäin innossani voidessani jatkaa sopimustani seuran kanssa. Työskentelemme kovasti, että saamme kasaan joukkueen, josta kannattajat voivat olla ylpeitä, Grönborg toteaa seuran videotiedotteessa.

Nykyisen pestinsä lisäksi Grönborg muistetaan Ruotsin maajoukkueen päävalmentaja. 52-vuotias luotsi valmensi ikäkausimaajoukkueita ja aikuisten maajoukkuetta vuodesta 2010 vuoteen 2019. Kirkkaimpina kruunuina oli aikuisten maailmanmestaruus kahtena peräkkäisenä keväänä 2016 ja 2017.

» Lähetä palautetta toimitukselle