NHL-pelaajat äänestivät: Runkosarjan paras pelaaja valitaan joukosta Panarin, Draisaitl ja MacKinnon

NHL / Uutinen
Leon Draisaitl on kirkkain saksalaistähti taalajäillä miesmuistiin.
Kuva © Getty Images

NHL-pelaajat käyttivät äänioikeuttaan ja valitsivat joukostaan runkosarjan parhaan pelaajan. Eniten ääniä saaneen kolmikon muodostavat Edmonton Oilersin Leon Draisaitl, New York Rangersin Artemi Panarin sekä Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon.

Kolmikosta eniten ääniä saanut pelaaja eli Ted Lindsay -palkinnon saaja julkistetaan konferenssifinaalien tai Stanley Cup -finaalien tietämillä, kun liiga saa täsmennettyä palkitsemisaikatauluaan.

Hurjaan iskuun talven aikana äitynyt Draisaitl edustaa saksalaisen kiekkoilun kirkkainta kärkeä. Hän johti runkosarjan keskeyttämishetkellä pistepörssiä 110 (43+67) tehopisteellä sekä piti lisäksi hallussaan syöttö- ja ylivoimapistepörssin (44 pistettä) kärkipaikkaa.

Avalanchen päävastuunkantajiin kuuluva MacKinnon puolestaan sijoittui pistepörssin viidenneksi tehoin 35+58 ja piti hallussaan joukkueensa sisäisen pistepörssin kärkisijaa peräti 43 pisteen kaulalla. 

Panarinin ensimmäinen kausi Rangersissa on niin ikään ollut tehokas, ja kauden keskeytyshetkellä hän majaili pistepörssin jaetulla kolmospaikalla pistein 32+63. Joukkueensa tehokkain pistenikkari summasi myös runkosarjan eniten pisteitä tasakentällisin (71).

» Lähetä palautetta toimitukselle