NHL-legenda Olli Jokinen Jukurien peräsimeen − "Koen olevani valmis ottamaan seuraavan askeleen valmennusurallani"

LIIGA / Uutinen
Pitkän pelaajauran tehnyt Jokinen aloittaa uudessa roolissa valmentajana.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Joukkueen päävalmentajana tulevilla kausilla toimii pitkän uran Pohjois-Amerikassa pelaajana tehnyt Olli Jokinen.

Olli Jokinen aloittaa ensi kaudella Jukurien päävalmentajana 2+1-vuotisella sopimuksella. 42-vuotias Jokinen aloittaa uudessa tehtävässään 1. toukokuuta.

Jokiselle valmentajapesti on uran ensimmäinen ammattilaisjoukkueeseen. Vuodesta 2015 saakka hän on valmentanut Floridassa oman junioriakatemiansa joukkuetta.

− Haluan kiittää Jukurien organisaatiota tästä mahdollisuudesta ja luottamuksesta. Monen akatemiavuoden jälkeen koen olevani valmis ottamaan seuraavan askeleen valmennusurallani. Odotan innolla organisaatioon liittymistä, Jokinen kommentoi.

Jokisen pelaajaura on mittava: 1231 NHL-ottelun lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös Sveitsin, Ruotsin ja Suomen pääsarjoista. Hän on pelannut myös maajoukkuepaidassa 11 MM-kilpailut sekä neljät olympialaiset.

− Ollin poikkeuksellinen kansainvälinen pelaajaura ja palo valmentamiseen antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat ottaa seuraava askel hänen valmentajaurallaan. Halusimme, että seuraava päävalmentaja on karismaattinen ja vahva johtaja, jolla on selkeä näkemys huippukiekon vaatimuksista sekä modernista, pelaajalähtöisestä valmentamisesta, kertoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Muun valmennusryhmän ja tulevien kausien urheilustrategian sekä tavoitteet seura julkaisee myöhemmin keväällä.

» Lähetä palautetta toimitukselle