NHL-konkari Tomáš Plekanec palaa jälleen kasvattajaseuraansa Tšekin kakkostasolle

Muut Sarjat / Uutinen
Plekanec ehti ylittää urallaan tuhannen NHL-ottelun rajapyykin.
Kuva © Getty Images
Tšekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolle pelaava Rytíři Kladno saa kovan paluumuuttajan, kun Tomáš Plekanec palaa joukkueeseen.

Tšekin kakkostasolle pudonnut Rytíři Kladno tiedottaa tehneensä kaksivuotisen sopimuksen kokeneen keskushyökkääjä Tomáš Plekanecin kanssa. Plekanec, 37, on seuran oma kasvatti, joka palasi NHL:stä kaudeksi 2018-2019 Kladnoon ja oli mukana nostamassa seuraa takaisin pääsarjaan. Viime kauden hän pelasi Kometa Brnon joukkueessa.

− Jälleen kerran olen samassa tilanteessa, jossa haluan auttaa Kladnoa nousemaan. Koronavirukseen liittyvän nykytilanteen takia ei ole helppoa suunnitella mitään, mutta olen kuitenkin iloinen, että pääsin palaamaan. Teemme kaikkemme noustaksemme takaisin pääsarjaan, Plekanec kertoo seuran tiedotteessa.

Koronatilanteen vuoksi tilanne on epävarma tulevan lauantain sarja-avauksen lähestyessä. Plekanec tiedostaa tämän ja painottaa ensimmäisten pelien tärkeyttä.

− Sanoisin, että se ei ole vain ensimmäinen runkosarjapelimme, vaan se voi myös aloittaa pudotuspelit. Jos kausi päättyy jälleen ennenaikaisesti, on tärkeää tarttua jokaiseen pisteeseen. Meidän on pysyttävä taulukossa kärjessä hinnalla millä hyvänsä, Plekanec tuumii tiedotteessa.

Rytíři Kladno putosi täksi kaudeksi pääsarjasta takaisin sarjaporrasta alemmas. Jaromír Jágrin omistama seura hakee tosissaan uutta nousua Plekanecin sopimuksen myötä.

» Lähetä palautetta toimitukselle