NHL-kiekko palasi Pohjois-Amerikkaan Crosbyn, Malkinin ja Couturierin johdolla

NHL / Uutinen
Crosbyn joukkue kärsi tappion.
Kuva © Ezra Shaw
Philadelphia Flyers ja Pittsburgh Penguins saivat kunnian olla ensimmäisen yli neljään kuukauteen pelatun NHL-ottelun parivaljakko. Pienestä ruosteesta huolimatta jäällä nähtiin vauhtia ja taklauksia.

Ensimmäisen minkäänlaisen NHL-ottelun sitten maaliskuun 11. päivän jälkeen harjoitelleet Penguins ja Flyers iskivät yhteensä viisi maalia jatkoajalle venyneessä koitoksessa varhain keskiviikkoaamuna. Ottelun vei nimiinsä Flyers 3−2, mutta eniten katsojia kiinnosti pelin yleinen taso pitkän tauon jälkeen. Voittomaalin teki Scott Laughton läpiajosta.

Pelin taso olikin varsin vaihtelevaa. Molempien joukkueiden viisikkopelin rakenteet olivat välillä hukassa, eikä harhasyötöiltäkään vältytty. Yritystä ja vauhtia joukkueilta ei kuitenkaan puuttunut, ja jäällä nähtiin myös fyysistä vääntöä ja taklauksia.

Kummankaan riveissä ei pelannut suomalaisia. Molemmat joukkueet käyttivät ottelussa kahta maalivahtia. Illan suurimman peliajan kellotti Flyersin Ivan Provorov yli 25 minuutin saldolla. Myös Sidney Crosby pelasi Penguinsin riveissä, vaikka etukäteen hänen osallistumistaan pidettiin epävarmana. Jevgeni Malkinin ketju hallitsi kentällä ollessaan pelitapahtumia.

Yön kaksi muuta kamppailua ovat Montreal-Toronto ja Edmonton-Calgary.

» Lähetä palautetta toimitukselle