NHL-kausi on keskeytetty

NHL / Uutinen
NHL teki odotetun päätöksen.
Kuva © Getty Images

Maailman suurin jääkiekkosarja NHL on päättänyt keskeyttää kautensa koronaviruksen takia. NHL tiedotti asiasta Suomen aikaa puoli kahdeksalta illalla.

Esimakua kauden keskeyttämisestä saatiin eilen, kun koripalloliiga NBA päätti keskeyttää kautensa, kun Utah Jazzin pelaajalla Rudy Gobertilla todettiin koronavirus.

NHL:n päätös tietää todennäköisesti sitä, että sarjan pääpalkinto Stanley Cup jää jakamatta. Vuodesta 1893 lähtien jaettu kiertopalkinto on jäänyt jakamatta aiemmin kaksi kertaa – vuonna 1919 espanjantaudin ja 2005 koko kauden peruneen työsulun takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Haastattelu
Liiga-seurat saavat nyt lomauttaa pelaajansa, asiantuntija avaa pelaajien heikkoa työttömyysturvaa – "Ei mitään järkeä"
5.4.2020 19:28
Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijan työttömyysturva ja eläkekertymä ovat paljon pienempiä kuin muilla palkansaajilla. Syynä on 1990-luvulla laadittu lain poikkeussäädös. Lisäksi kaikki Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijoiden pelaajasopimukset ovat lainvastaisia.
Uutinen
Ilves tuo markkinoille logollaan varustetut kasvosuojukset − idean takana entinen suomalaismaalivahti
5.4.2020 14:22
Ilves tuo ensimmäisenä liigaseurana markkinoille kasvosuojuksen, jolla on tarkoitus ehkäistä koronavirusepidempian etenemistä. Suojukset tamperelaisseuralle on tehnyt Sasu Hovin omistama yritys.
Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.

Lue myös