NHL-kausi on keskeytetty

NHL / Uutinen
NHL teki odotetun päätöksen.
Kuva © Getty Images

Maailman suurin jääkiekkosarja NHL on päättänyt keskeyttää kautensa koronaviruksen takia. NHL tiedotti asiasta Suomen aikaa puoli kahdeksalta illalla.

Esimakua kauden keskeyttämisestä saatiin eilen, kun koripalloliiga NBA päätti keskeyttää kautensa, kun Utah Jazzin pelaajalla Rudy Gobertilla todettiin koronavirus.

NHL:n päätös tietää todennäköisesti sitä, että sarjan pääpalkinto Stanley Cup jää jakamatta. Vuodesta 1893 lähtien jaettu kiertopalkinto on jäänyt jakamatta aiemmin kaksi kertaa – vuonna 1919 espanjantaudin ja 2005 koko kauden peruneen työsulun takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Timanttikuva
Täällä Leijonia ulkoilutetaan
5.6.2021 14:51
Leijonat ja muut joukkueet ovat puhuneet läpi MM-turnauksen siitä, kuinka he pääsevät hotellioloissa ulkoilemaan vain pienelle, aidatulle alueelle. Aidattu alue todella on pieni.
Haastattelu
Kalervo Kummola harmittelee yleisöttömien MM-kisojen miljoonatappiota − "Latvian pääministeri on ollut vähän meidän Kiuru tässä"
5.6.2021 9:00
Kummolan mukaan kaikki ovat olleet sitä mieltä, että MM-kisojen pitäminen vain Riiassa oli hyvä ratkaisu.
Uutinen
MM-areenat avautuvat yleisölle tiukoin ehdoin − suomalaisetkin saattavat päästä nauttimaan kisahuumasta paikan päälle
29.5.2021 11:27
IIHF:n ja MM-kisojen johto kertoi areenoiden katsojamääristä, edellytyksistä lippujen ostoa varten sekä käytännöistä kisaotteluiden aikana. Suomestakin saattaa päästä vielä ilman karanteenia Riikaan turnauksen huipennukseen.

Lue myös