NHL-kausi on keskeytetty

NHL / Uutinen
NHL teki odotetun päätöksen.
Kuva © Getty Images

Maailman suurin jääkiekkosarja NHL on päättänyt keskeyttää kautensa koronaviruksen takia. NHL tiedotti asiasta Suomen aikaa puoli kahdeksalta illalla.

Esimakua kauden keskeyttämisestä saatiin eilen, kun koripalloliiga NBA päätti keskeyttää kautensa, kun Utah Jazzin pelaajalla Rudy Gobertilla todettiin koronavirus.

NHL:n päätös tietää todennäköisesti sitä, että sarjan pääpalkinto Stanley Cup jää jakamatta. Vuodesta 1893 lähtien jaettu kiertopalkinto on jäänyt jakamatta aiemmin kaksi kertaa – vuonna 1919 espanjantaudin ja 2005 koko kauden peruneen työsulun takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.