NHL-jäille kesken kauden palaava Tuukka Rask ei enää havittele rahakkaita sopimuksia − "Teen mitä vain auttaakseni jätkiä ja päätän urani Bruinsissa"

NHL / Uutinen
Rask on edustanut NHL:ssä vain Bruinsia.
Kuva © Getty Images
Raskilla on vain yksi vaihtoehto joukkueeksi NHL:ssä. Raha ei näyttele enää suurta roolia, vaikka hän on rajoittamaton vapaa agentti. Hän haluaa auttaa joukkuettaan Boston Bruinsia menestymään.

Tuukka Rask, 34, puhui antamassaan radiohaastattelusta paluuaikeistaan NHL-kaukaloihin leikkauksensa jälkeen. NHL.com julkaisi suomalaisen kommenteista artikkelin. Maalivahti totesi, että hän saattaisi palata tositoimiin joulun tienoilla, kenties tammikuussa. Hänen lonkkansa operoitiin viime joulukuussa.

− Toivottavasti voin aloittaa luistelemisen puolentoista kuukauden kuluttua ja kuntoutua pelikuosiin tammikuuksi, Rask totesi.

Veräjänvartija on edustanut Boston Bruinsia koko kaudella 2007−08 alkaneen NHL-uransa eikä savonlinnalaissyntyinen Rask näe mahdollisuutta siirtyä muihin seuroihin.

− Pelasin myös yhdessä ja ainoassa seurassa Suomen Liigassa, eli Ilveksessä. Minulle kyse on ylpeydestä pelata vain yhdelle joukkueelle. Minulla ei ole enää syytä jahdata rahaa jostain muualta. Bruins on kotini, Boston on kotini. Juttelin GM Don Sweeneyn kanssa ja tulen olemaan halpa maalivahti heille.

Rask on tällä hetkellä sopimuksettomassa tilassa oleva rajoittamaton vapaa agentti. Hänen vuonna 2013 solmimansa kahdeksanvuotinen ja 56 miljoonan arvoinen sopimuksensa umpeutui taannoin.

− En havittele enää seitsemän miljoonan dollarin sopimusta. Haluan vain auttaa joukkuetta. Olen veteraaniveskari ja nuoria torjujia on tulossa mukaan. Teen mitä vain auttaakseni jätkiä ja päätän urani Bruinsissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle