NHL:ää pelataan seuraavan kerran lauantaina − myös seuraavan pelipäivän otteluita siirretään rasisminvastaisen protestin myötä

NHL / Uutinen
NHL-pelaajat ottivat kantaa mustien oikeuksien puolesta.
Kuva © Getty Images
NHL julkaisi torstain ja perjantain välisenä yönä tiedotteen, jossa se ilmoitti siirtävänsä sekä Suomen aikaa torstain ja perjantain että perjantain ja lauantain välisten öiden ottelut.

Jo torstaina myöhään illalla Suomen aikaa selvisi, että NHL siirtää torstain ja perjantain välisen yön New York Islanders−Philadelphia Flyers- ja Vancouver Canucks−Vegas Golden Knights-ottelut pelaajien pyynnöstä.

NHL-pelaajat halusivat osallistua NBA:n aloittamaan rasisminvastaiseen protestiin ottelusiirtojen avulla. Protesti liittyy Wisconsinin osavaltiossa Kenoshan kaupungissa seitsemän kertaa selkään ammutun mustan miehen Jacob Blaken tapaukseen.

NHL julkaisi torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa lausunnon, jonka mukaan myös Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisen yön ottelut Boston Bruinsin ja Tampa Bay Lightningin sekä Dallas Starsin ja Colorado Avalanchen välillä siirretään.

Tällä hetkellä seuraava pelattava NHL-ottelu on todennäköisesti Suomen aikaa lauantai-iltana miteltävä Islandersin ja Flyersin välinen ottelu.

» Lähetä palautetta toimitukselle