Myrskyn silmässä pyörinyt Jonne Virtanen avaa kautensa TUTOssa nollapalkalla − Sopimus maajoukkuetaukoon asti

MESTIS / Uutinen
Jonne Virtanen pelasi jo yhden harjoituspelin TUTOn paidassa KeuPaa vastaan.

Turun Palloseurasta pari viikkoa sitten lähtöpassit saanut Jonne Virtanen on solminut sopimuksen turkulaisen Mestis-seuran TUTO Hockeyn kanssa. Sopimus sorvattiin maajoukkuetauon alkuun eli 2. marraskuuta asti.

− En saa palkkaa, joten olisi kohtuutonta, jos en saisi lähteä. Kiva on päästä pelaamaan. On ollut vähän haipakkaa taustalla, Virtanen kertoi.

31-vuotias Virtanen pelasi viimeiset neljä kautta TPS:n riveissä, jossa hän nousi kannattajien suosioon ja kulttipelaajan maineeseen. Ennen TPS:ää keskushyökkääjä on pelannut Liigassa SaiPassa ja JYPissä.

Muutama viikko sitten TPS ilmoitti, että Virtanen on poistettu joukkueen toiminnasta. Virtanen puolestaan kertoi itse Twitterissä 12. syyskuuta, että sopimus oli purettu jo 5. syyskuuta. Virtasen mukaan sopimuksen purun syyksi oli ilmoitettu epäasiallinen käyttäytyminen ja runsas alkoholin käyttö. Hänen mielestään sopimus purettiin virheellisin sekä vaillinnaisin perustein.

TPS julkaisi tämän jälkeen lyhyen tiedotteen, jossa se kertoi, että sopimus purettiin perustelluista ja harkituista syistä.

TPS:n ja Virtasen välillä asiat ovat vieläkin kesken. 

» Lähetä palautetta toimitukselle