Myös Mestiksen tulokaspörssissä puutteita − vain seitsemän joukkueen tulokkaat ovat tilastossa

MESTIS / Uutinen
Mestis listaa verkkosivuillaan Alex Cottonin tulokaspörssin kärkeen.

Jatkoaika uutisoi aiemmin tiistaina, että Naisten Liigan tulokaspelaajien tilastoista puuttuu usean joukkueen pelaajia.

− On seurojen vastuulla merkitä, ketkä ovat tulokkaita, kun kokoonpanoja tekevät. Valitettavasti vain neljä seuraa kymmenestä oli merkannut tulokkaansa, joten koko runkosarjan ajan tilasto on ollut kovasti puutteellinen, Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila kertoi kyseisen uutisen yhteydessä.

Jääkiekkoliitto hallinnoi Naisten Liigan tavoin miesten toiseksi korkeinta sarjatasoa Mestistä. Myös Mestiksen puolella tulokaspelaajien tilastointi näyttää olevan puutteellista.

Mestiksen verkkosivuilla virallisessa tulokaspörssissä on edustettuna seitsemän joukkueen pelaajia. Pelaajia on listattu FPS:stä, Hokista, IPK:sta, Kiekko-Espoosta, Kiekko-Vantaasta, RoKista ja TUTOsta.

Seitsemän muun joukkueen pelaajia ei tulokaslistassa ole. Tulokaspörssin kärkeen on listattu IPK:n puolustaja Alex Cotton, joka on tehnyt pelaamassaan 35 ottelussa tehot 11+28. Toiselle sijalle ja parhaaksi suomalaispelaajaksi on listattu seurakaveri Veikka Halonen, jolla tehopisteitä on 33.

Esimerkiksi ennen tätä kautta viisi ottelua Liigassa ja kaksi Mestiksessä pelannut Hermeksen 21-vuotias Aleksi Antti-Roiko on tehnyt tällä kaudella 48 tehopistettä, mutta häntä ei ole tulokaslistauksessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle