Myös Krejčík Kärpistä Jokereihin

KHL / Uutinen
Jakub Krejčík on Jokerien uusin hankinta.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Jokerit jatkoi sopimusjulkistuksiaan ilmoittamalla, että viime kaudella Kärpissä pelannut Jakub Krejčík siirtyy helsinkiläiseen KHL-seuraan.

Jakub Krejčíkin sopimus Jokerien kanssa on kaksivuotinen. Kärpissä hän pelasi 44 ottelua, joissa syntyi 30 tehopistettä. Kauteen mahtui myös kaksi hattutemppua. Toimittajien äänestyksessä kauden parhaasta puolustajasta Krejčík sijoittui toiseksi KooKoon Matt Caiton jälkeen.

Krejčík pelasi myös Tšekin Euro Hockey Tour -joukkueessa jokaisessa turnauksessa. Hänellä on takanaan neljät MM-kisat, ja vuonna 2012 hän pääsi juhlimaan MM-pronssia Suomessa.

− Krejčík on todella monipuolinen pelaaja, jolta löytyy liikkuvuutta, taitoa sekä fyysisyyttä ja joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin. Hän on ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri

− Jokerit on yksi parhaista organisaatioista KHL:ssä, joka on Euroopan paras liiga, ja toivon tämän ympäristön kehittävän minua edelleen pelaajana. Olen ollut Suomessa jo kaksi vuotta ja viihtynyt erinomaisesti, Krejčík kertoo.

Krejčíkille pesti KHL:ään on kolmas. Kaudella 2012−13 hän pelasi kotimaansa joukkueessa Lev Prahassa ja kaudella 2016−17 hän edusti Medveščak Zagrebia.

» Lähetä palautetta toimitukselle