Muutoksia Lukon maalivahtiosastolla – Samuel Harvey vaihtaa maisemaa, Christopher Gibson loppukaudeksi Raumalle

LIIGA / Uutinen
Gibson on pelannut 16 NHL-ottelua Islandersin ja Lightningin riveissä.
Kuva © Bruce Bennett
Rauman Lukko ja Christopher Gibson ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Samalla seura tiedotti, että Samuel Harvey vaihtaa maisemaa.

Espoon Jäähongan kasvatti Christopher Gibson palaa Suomeen 15 Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen. Lukon tolppien väliin loppukauden sopimuksella asteleva Gibson pelaa sopimuksensa myötä ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan Euroopassa ja Suomessa.

Gibson on pelannut NHL:ssä 16 ottelua New York Islandersin ja Tampa Bay Lightningin paidassa. Suurimman osan ammattilaisurastaan Gibson on viettänyt AHL:ssä, jossa takana on 244 ottelua. Viimeisin seura hänellä on Seattle Krakenin AHL-joukkue, Coachella Valley Firebirds.

– Neuvottelut Lukon kanssa sujuivat hyvin, olen tulossa positiivisella mielellä Raumalle ja haluan olla auttamassa joukkuetta niin paljon kuin pystyn. Nykyisessä joukkueessa ei ole tuttuja pelikavereita, mutta muutamaa vastaan olen pelannut AHL:ssä. Lisäksi sain tietää vanhalta joukkuekaveriltani, että Rauma on upea jääkiekkokaupunki ja joukkue on kilpailukykyinen, Gibson kommentoi.

Lukko tiedotti samalla, että täksi kaudeksi Raumalle saapunut maalivahti Samuel Harvey vaihtaa maisemaa. Tiedotteessa kerrotaan, että intressien ja lähdön osasyynä ovat perheasiat. Harvey pelaa kuitenkin vielä tapaninpäivänä Sportia vastaan.

– Olen erittäin onnekas, että sain pelata Lukossa. Joskus elämällä on muista suunnitelmia sinua varten ja täytyy vain luottaa prosessiin. Minulle jäi paljon muistoja, joita tulen tulevaisuudessa muistelemaan lämmöllä. Haluan kiittää joukkuekavereitani, organisaatiota ja faneja siitä, että he tekivät ajastani täällä erityisen. Kiitos!, Harvey kommentoi aikaansa Lukossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle