Montreal Canadiens otti askeleen kohti tasa-arvoisempaa organisaatiota – Marie-Philip Poulin pelaajakehityksen konsultiksi

NHL / Uutinen
Poulin löi olympialaisissa tehot 6+11 vain seitsemään otteluun.
Marie-Philip Poulin, 31, aloittaa NHL-seura Montreal Canadiensin pelaajakehityksen konsulttina.

Montreal Canadiensin GM Kent Hughes ilmoitti Marie-Philip Poulinin aloittavan organisaation pelaajakehityksen konsulttina. Poulin jatkaa omaa kiekkouraansa ja toimii uudessa pestissä osa-aikaisesti.

– Marie-Philip on yksi parhaista kiekkoilijoista koko maailmassa. Hänen tietotaitonsa, peliälynsä ja kykynsä johtaa auttavat meitä rakentamaan Canadiensista entistä paremman organisaation, Hughes ihailee.

Poulinin tehtävänä on auttaa pelaajia kehittämämään taitojaan. Hän on mukana myös joukkueen videopalavereissa yhdessä muiden valmentajien kanssa.

– Hänen saavutuksensa auttavat meitä luomaan voittamisen kulttuurin organisaatioomme. Hänen saapumisensa myös auttaa meitä ottamaan askeleen kohti tasa-arvoisempaa organisaatiota, kertoo Canadiensin toimitusjohtaja ja nykyinen presidentti Geoff Molson.

Poulin on voittanut urallaan 15 arvokisamitalia. Hänestä tuli Pekingin olympialaisissa ensimmäinen pelaaja, joka on viimeistellyt maalin neljässä perättäisessä olympiafinaalissa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle