Milan Lucic pidätettiin viikonloppuna − sivuun Bruinsin toiminnasta

NHL / Uutinen
Bruins-hyökkääjä Lucic pidätettiin.
Kuva © Richard T Gagnon
Pohjoisamerikkalaislähteet kertovat, että Bruinsin kokenut hyökkääjä Milan Lucic pidätettiin. Joukkueen mukaan hän on määrittelemättömän ajan sivussa. Lucicin perhe saa TSN:n tietojen mukaan tukea liittyen hyökkääjän pidätykseen johtaneeseen tilanteeseen.

Sportsnet kertoo X-pikaviestipalvelussa, että Boston Bruinsin hyökkääjä Milan Lucic on pidätetty varhain lauantaina epäittynä kotiväkivallasta. Bruinsin kerrottiin olevan tietoinen tilanteesta ja että Lucic on määrittelemättömän ajan sivussa. EI ole tiedossa, miksi Lucic pidätettiin. TSN:n mukaan Lucicin perheelle tarjotaan apua tapaukseen liittyen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lucicin kotiasiat aiheuttavat kysymyksiä. Vuonna 2011 tv-yhtiö NBC kertoi tapauksesta, jossa poliisiraporttien mukaan Lucic juoksi itkevän naisen perässä kadulla. Poliisin kysyessä Lucicilta tapahtumista hänen asunnollaan tämä oli vastannut, että nainen on hänen tyttöystävänsä ja että kaikki on hyvin pariskunnan riidan jälkeen. Poliisin jatkettua tiedusteluja Lucic oli paiskannut puhelimensa maahan kysyen "ettekö te tiedä, kuka minä olen?". Tämän jälkeen poliisi oli pyytänyt Lucicilta henkilöpapereita.

Tällä kaudella Lucic, 35, on pelannut Bruins-paidassa neljä ottelua, joissa hän on kerännyt kaksi syöttöpistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle