Mikko Manner kaivoi hihastaan jokerikortin − Ari-Pekka Pajuluoma vaihtaa KHL:n SHL:ään

KHL, SHL / Uutinen
Ari-Pekka Pajuluoma valmensi päättyneellä kaudella Jokereissa.
Kuva © Jarno Hietanen
Ari-Pekka Pajuluoma toimii tulevalla kaudella SHL-seura Brynäsin apuvalmentajana.

Ari-Pekka Pajuluoma on tehnyt kahden vuoden sopimuksen SHL-seura Brynäs IF:n kanssa. Pajuluoma toimii seurassa apuvalmentajana.

44-vuotias valmentaja siirtyy Ruotsiin KHL-seura Jokereista. Ennen yhden kauden mittaista urakkaansa Helsingissä Pajuluoma valmensi Sportia sekä Hermestä.

− Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että olen osa Brynäsiä. Odotan tapaavani kaikki ja tulevan kauden alkamista. Toivon, että yhdessä meistä muodostuu vahva joukkue, Pajuluoma kuvailee tuntojaan.

Seuran päävalmentajaksi kiinnitettiin aiemmin Kärpissä ja Leijonissa kannuksensa ansainnut Mikko Manner. Manner ja Pajuluoma ovat entuudestaan tuttuja, sillä heillä molemmilla on taustaa Vaasan Sportin organisaatiossa.

− On todella hauskaa, että saamme mahdollisuuden työskennellä yhdessä Brynäsissä, Pajuluoma iloitsee.

Myös Manner on mielissään saadessaan tutun valmentajan avukseen.

− Pajuluomalla ja minulla on pitkä yhteinen historia. Hän on lojaali henkilö, jolla on korkea työmoraali, hyvä ymmärrys lajista ja hän asettaa aina joukkueen etusijalle. Se on asenne, joka on tehnyt minuun suuren vaikutuksen, ja voimme olla tyytyväisiä siitä, että saamme hänet Brynäs-perheeseemme, Manner maalailee.

» Lähetä palautetta toimitukselle