Mikko Lehtoselle tarjolla näytönpaikka − Maple Leafsin Jake Muzzin loukkaantui

NHL / Uutinen
Mikko Lehtonen on pelannut seitsemän NHL-ottelua.
Kuva © Claus Andersen
Toronto Maple Leafsin puolustaja Jake Muzzinin kasvoista on murtunut luu ja tämä pitää Stanley Cupin Los Angeles Kingsin kanssa voittaneen puolustajan peleistä sivussa jonkin aikaa.

Kanadalaismedia Sportsnetin NHL-toimittaja Chris Johnston kertoo Twitterissä, että Toronto Maple Leafsin 32-vuotiaan kanadalaispuolustaja Jake Muzzinin kasvoista on murtunut luu. Muzzinin poissaolon pituudesta ei ole tietoa, mutta Muzzin joutuu palatessaan pelaamaan kokovisiirillä.

Muzzin siirtyi kauden 2018−2019 siirtojen takarajalla Los Angeles Kingsistä Toronto Maple Leafsin riveihin. Leafsin riveissä Muzzin on pelannut 102 runkosarjaottelua ja iskenyt näissä 51 tehopistettä. Viime kesänä puolustaja solmi Leafsin kanssa neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 22,5 miljoonaa dollaria.

Muzzinin poissaolo tarkoittaa sitä, että suomalaispuolustaja Mikko Lehtoselle on tarjolla joukkueen puolustuksessa näytönpaikka. Kokoonpanossa Travis Dermott nousee alustavasti Justin Hollin rinnalle kakkospuolustajapariin. Lehtonen puolestaan saa paikan Zach Bogosianin rinnalta kolmospuolustajaparista.

Lehtosella on allaan seitsemän NHL-ottelua ja niissä puolustaja on saalistanut kolme syöttöpistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle