Mikko Koskiselle rahakas kolmen vuoden jatkosopimus

NHL / Uutinen
Mikko Koskinen torjuu jatkossakin Edmonton Oilersin maalilla.
Kuva © Getty Images
Täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan palannut Mikko Koskinen on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Uusi sopimus takaa suomalaiselle vahvan aseman 4,5 miljoonan dollarin keskimääräisen vuosipalkan myötä.

 Mikko Koskisen ensimmäinen yritys Pohjois-Amerikassa päättyi kesken kolmannen kauden 2011-12. Hän ehti pelata neljä NHL-ottelua edellisellä kaudella New York Islandersin riveissä. Syksyllä 2013 KHL:ään siirtynyt maalivahti torjui ensin Sibir Novosibirskin ja sittemmin SKA Pietarin riveissä vahvasti. Vuosina 2015 ja 2017 SKA juhli Gagarin Cupin voittoa.

Koskinen torjui myös Leijonien maalilla kahdessa MM- ja yhdessä olympiaturnauksessa. Molemmat MM-kisat päättyivät hopeamitaleihin, joskin vain vuonna 2016 hän toimi joukkueen ykkösmaalivahtina.

Tällä kaudella Koskinen on pelannut 25 ottelua Edmonton Oilersin maalilla torjuntaprosentilla 91,1. Hän on samalla ottanut vahvemman aseman kuin vuodesta 2015 asti Albertassa pelannut Cam Talbot, jonka sopimus päättyy tähän kauteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle