Mikko Juusola ja läpimurron tehnyt Niki Koskinen jatkavat IPK:ssa

MESTIS / Uutinen
Niki Koskinen pääsi juhlistamaan maalejaan 12 kertaa viime kaudella.
Kuva © Jarno Hietanen
IPK on tehnyt tärkeitä jatkosopimuksia runkohyökkääjiensä kanssa. Nyt IPK:lla on kasassa neljä pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Iisalmen Peli-Karhut on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset Niki Koskisen ja Mikko Juusolan kanssa. Juusola kirjautti ensimmäiset pelinsä IPK:ssa jo kaudella 2017−2018 lainapelaajana KalPasta ja Koskinen kaudella 2018−2019. Kummallekin pelaajalle tuleva kausi on toinen IPK:n sopimuspelaajana.

Koskiselle mennyt kausi oli todellinen läpimurto kausi, joka päättyi ikävään loukkaantumiseen. Koskinen ehti paukuttaa 34 otteluun 22 tehopistettä, joista 12 oli maaleja. Lisäksi tehotilasto oli komeasti 20 maalia plussalla.

− Niki on todella monipuolinen keskushyökkääjä, jonka pystyy heittämään jäälle kaikissa tilanteissa. Saamme hänestä erittäin luotettavan sentterin tulevalle kaudelle, suitsuttaa IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola seuran tiedotteessa.

Alun tahmeuden jälkeen Juusolalla peli alkoi taittumaan paremmin. Maalintekijäksi profiloitunut Juusola onnistui upottamaan 10 kertaa kiekon viime kaudella vastustajan verkkoon. 

− "Miki" on meille tuttu kaveri ja on ollut meidän parhaita maalintekijöitä kahdella edellisellä kaudella. Hän on vielä nuori pelaaja, jolla on kaikki edellytykset pelata urallaan paljon kovemmissakin sarjoissa, kommentoi Ylisipola.

− Tosi hyvät fiilikset jatkaa Iisalmessa! Tämä on hyvä paikka kehittyä ja ottaa seuraava askel uralla. Meillä on hyvät olosuhteet ja hyvä valmennus! Joukkuehenki on ollut joka kausi huippuluokkaa ja kotiyleisö on aina hyvin hengessä mukana, joten Kankaan montussa on aina mukava pelata, kommentoi Juusola jatkosopimustaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle