Mikael Granlundin ilmaveiville nöyrtynyt Konstanin Barulin siirtyy Ruotsin II-divisioonaan

Muut Sarjat / Uutinen
Suomalaiset muistavat Barulinin Venäjän maajoukkueesta.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
36-vuotias veräjänvartija jatkaa uraansa Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Boråsin joukkueessa, kertoo HockeySverige-sivusto.

Jääkiekkosivusto HockeySverigen mukaan venäläinen maalivahti Konstanin Barulin, 36, jatkaa uraansa Ruotsin II-divisioonassa, eli maan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Joukkueena Barulinilla on jatkossa Borås.

Urallaan MM-kultaa keväällä 2012 voittaneen veräjänvartijan nimi tullee suomalaisille mieleen parhaiten kevään 2011 tapahtumista, jolloin hän oli ottavana osapuolena Mikael Granlundin välierässä iskemässä legendaarisessa ilmaveiviosumassa.

Miesten MM-kullan lisäksi venäläinen on voittanut U20 MM-kultaa ja liudan himmeämpiä mitaleita. St. Louis Blues varasi hänet NHL:ään vuonna 2003 kolmannella kierroksella, mutta debyytti taalajäillä jäi tekemättä.

KHL:ssä Barulin sen sijaan on tahkonnut 513 runkosarjaottelua. Koko uransa muuten kotimaassaan pelannut maalivahti siirtyi viime kauden päätteeksi Tšekin pääsarjaan Pardubicen joukkueeseen, jossa hän pelasi kahdeksan ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle