Mika Suoraniemi uuteen rooliin TPS:ssä - aloittaa pelaajakoordinaattorin tehtävissä

LIIGA / Uutinen
TPS vahvistaa pelaajarekrytointiosastoaan.
Kuva © Timo Savela
Pitkään TPS:n palveluksessa työskennellyt Mika Suoraniemi aloittaa uudessa tehtävässä. Hän toimii jatkossa turkulaisseuran pelaajakoordinaattorina.

Kaudesta 2011-2012 eri valmennustehtävissä ja viimeiset kolme kautta valmennuspäällikkönä TPS:ssä toiminut Mika Suoraniemi toimii jatkossa turkulaisseuran pelaajakoordinaattorin tehtävissä. Hän vastaa tulevaisuudessa muun muassa TPS:n pelaajarekrytoinneista yhdessä pelaajakoordinaattorina jatkavan Tomi Kallion kanssa.

Suoraniemen vastuualueena ovat kotimaan pelaajarekrytoinnit ja agenttiyhteistyö. Kallio vastaa puolestaan ulkomaan pelaajarekrytoinneista. Suoraniemen rooliin kuuluvat myös TPS Hockey Akatemian sekä valmennus - ja urheilutoiminnan tukitoimien hallinnointi.

− On loistava asia, että Suoraniemi halusi ottaa uuden haasteen vastaan TPS-perheen urheilun kehittämisessä. Hänen toimenkuvansa tukee lisäresurssina meidän pelaajarekrytointiamme, kommentoi TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.

− Reilut kuusi vuotta valmennuspäällikön tehtävässä on antanut minulle paljon eväitä uusiin haasteisiin ja vastaavasti koen, että työpanoksestani on hyötyä myös TPS:lle, Suoraniemi totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle