Mika Pyörälä pääsee tositoimiin - Miska Humalojan kauden avaus siirtyy

LIIGA / Uutinen
Mika Pyörälä palaa loukkaantumisen jälkeen takaisin Liiga-kaukaloon.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Kärppien joukkue sai aiemmin tänään mieluisia ja ikäviä uutisia sairastuvalta, kun joukkue tiedotti pelaajien terveystilanteista.

Helmikuusta asti loukkaantuneena ollut Mika Pyörälä sai keskiviikkona iloisia uutisia, kun joukkueen lääkäri antoi hänelle peliluvan. Pyörälä pelasi ennen loukkaantumistaan viime kaudella 45 ottelussa tehden 32 tehopistettä. Tehotilasto oli pelatuissa otteluissa roimasti plussan puolella (+20), joten Kärpät saa pelaajistoon tärkeän palan takaisin.

Hyökkäysosasto sai kuitenkin iloisten uutisten lisäksi myös negatiivisia uutisia, sillä keskushyökkääjä Miska Humaloja kärsii ylävartalovammasta ja aiempi joukkueen tiedote toipumisajasta oli noin kuukausi. Tuoreimman tiedon mukaan vamma vaatiikin kuusi viikkoa lepoa ja taukoa jääkiekosta. Myös Jasper Lindsten kuntouttaa itseään parhaillaan ja parhaassa tapauksessa hän on Liiga-kauden avauksessa syyskuun puolivälissä, kun Kärpät matkustaa Hämeenlinnaan HPKn vieraaksi.

Puolustus-osastolla Taneli Ronkaisen toipumisen odotetaan kestävän kaksi kuukautta, joten hän on pitkään sivussa tositoimista. 

Kärpät tiedotti tänään asiasta verkkosivustoillaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle