Mika Pyörälä juhlisti rajapyykkiä hattutempulla

LIIGA / Uutinen
Pyörälä hattuili Ässiä vastaan.
Lauantaina 700. Liiga-ottelunsa pelannut Kärppien Mika Pyörälä juhlisti rajapyykkiä viimeistelemällä hattutempun jo ottelun toisessa erässä.

Kesällä 40 vuotta täyttänyt Mika Pyörälä saavutti 700 Liiga-ottelun rajan. Koko Liiga-uransa Kärppiä edustanut Pyörälä on eniten otteluita pääsarjassa kärppäpaidassa pelannut pelaaja. Kaikkiaan hän oli 13. pelaaja, jolle kertyi 700 ottelua samassa seurassa. Hän on näistä pelaajista kahdeksas, joka ei ole edustanut muita liigaseuroja.

Pyörälä viimeisteli ensimmäisessä erässä Kärppien kolmannen ja viidennen maalin. Toisessa erässä hän täydensi hattutemppunsa, kun Kärpät lisäsi johtonsa kuuteen maaliin.

Pyörälälle hattutemppu on uran kolmas. Hän on onnistunut aikaisemmin tehnyt kolme maalia 5.3.2016 ja 14.1.2017, molemmat TPS:ää vastaan. Pyörälä on Liigan kaikkien aikojen neljänneksi vanhin hattutemppuilija. Ennätystä pitää hallussaan 42-vuotiaana vuonna 2018 onnistunut Éric Perrin, minkä lisäksi Pyörälän edelle menevät Petteri Nummelin ja Ville Peltonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle