"Mielestämme kapteeni on joukkueen sielu" – Jack Eichel menetti Sabresin kapteeniuden

NHL / Uutinen
Koko NHL-uransa Buffalo Sabresia edustanut Jack Eichel menettää kapteenin C-kirjaimen rinnastaan.
Kuva © Kevin Hoffman
NHL:n valovoimaisimpiin supertähtiin lukeutuva Jack Eichel ei jatka Buffalo Sabresin kapteenina. Joukkueen GM Kevyn Adams tiedotti vieneensä C-kirjaimen loukkaantuneiden listalla olevalta tähtihyökkääjältä.

Kuukausia NHL:n kuumimmissa siirtohuhuissa pyörinyt Jack Eichel ei jatka Buffalo Sabresin kapteenina. Joukkueen GM Kevyn Adams kertoi seuran napanneen C-kirjaimen pois loukkaantuneena olevalta tähtihyökkääjältä.

Maailman parhaisiin pelaajiin lukeutuva Eichel on ollut Sabresin kapteeni vuodesta 2018 alkaen.

Eichel ei saanut Sabresin lääkäreiltä pelilupaa ja hänet asetettiin pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle. Viime kaudella yhdysvaltalaissentteri pelasi ainoastaan 21 ottelua tehoin 2+16=18.

– Puhuin Jackin kanssa edellispäivänä ja joukkueen kanssa eilen ja kerroin heille, että Jack Eichel ei ole enää Sabresin kapteeni. Meidän mielestämme kapteeni on joukkueemme sielu ja olemme tilanteessa, jossa meidän oli pakko tehdä tämä ratkaisu, Adams kertoo Sabresin tiedotteessa.

NHL:n kellarikerrokseen jo pitkään kuulunut Sabres on viimeksi pelannut pudotuspeleissä kaudella 2010–11. Joukkue varasi Eichelin vuonna 2015 koko varaustilaisuuden toisena pelaajana heti Connor McDavidin jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle