Mestis pysyy toistaiseksi keskeytettynä – "Totesimme yhdessä, että tuntuisi pahalta päättää kauden päättämisestä, jos on pienikin mahdollisuus jatkaa pelaamista"

MESTIS / Uutinen
Mestis-hallien valot sammuvat ennenaikaisesti.
Kuva © Timo Savela
Mestiksen hallitus ei päättänyt kauden kohtalosta lopullista tuomiota. Yleisörajoitusten odotetaan jatkuvan pitkään.

Mestiksen hallituksen kokouksessa päätettiin pitää kausi 2020-2021 keskeytettynä. Sarja on ollut keskeytettynä marraskuusta lähtien.

Kaikki seurat ilmaisivat halunsa jatkaa kautta siten, että toiminta on vakaalla pohjalla taloudellisesti. Mestiksen hallitus kokoontuu uudelleen viimeistään 3. maaliskuuta, mutta aiempikin kokoontuminen on mahdollinen. Seurat odottavat Opetus- ja Kulttuuriministeriön päätöstä mahdollisista valtionavustuksista.

– Haluamme selvittää kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jotta voisimme pelata vaikka ilman yleisöä. Totesimme yhdessä, että tuntuisi pahalta päättää kauden päättämisestä jos on pienikin mahdollisuus jatkaa pelaamista, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro tiedotteessa.

Mestiksessä, kuten Liigassakaan, ei tällä hetkellä ole mahdollista pelata jäähallissa olevan yleisön edessä. 

− Halusimme odottaa tähän päivään asti aluehallintovirastojen päätöksiä koskien mahdollisten yleisötapahtumien sallimista. Oletettavissa on tällä hetkellä, että yleisörajoitukset tapahtumien osalta jatkuvat pitkälle kevääseen ja tämän takia haluamme vielä selvittää perin pohjin kaikki mahdolliset vaihtoehdot pelaamiselle, vaikka ilman yleisöä, sanoi Aro.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
IS: Koronavirus iski karulla tavalla Rasmus Ristolaiseen – "Tässä ei nyt ihan hetkeen pelata"
19.2.2021 15:24
Buffalo Sabresin tähtipuolustaja Rasmus Ristolainen kertoi kärsineensä hyvin vaikeista koronaviruksen oireista ja fyysisen kuntonsa romahtamisesta.
Uutinen
Koko Kokkolan Hermes karanteeniin − Neljä ottelua siirtyy uuteen ajankohtaan
16.2.2021 22:39
Kokkolan Hermes pelaajia ja toimihenkilöitä myöten on asetettu 1. maaliskuuta asti kestävään karanteeniin. Karanteenin vuoksi neljä ottelua joudutaan siirtämään.
Uutinen
Mestis jatkuu 12 joukkueen voimin − "Pelien jatkamista piti harkita huolellisesti kaikkien sidosryhmien kannalta"
4.2.2021 13:51
Mestis jatkuu 13. helmikuuta. SaPKo ja RoKi jättävät kauden kesken, joten 14 joukkueen sarja supistuu hieman.

Lue myös