Mestis-mestari Ketterälle uusia sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Valtteri Jeskanen siirtyy Kerhosta Ketterään.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Imatran Ketterä ilmoitti tehneensä kuusi uutta pelaajasopimusta.

Ketterän riveihin liittyvät Valtteri Jeskanen, Eemeli Takala, Väinö Liikonen, Rudi Maarni, Tomi-Petteri Ansio ja Leevi Tanskanen.

Puolustaja Jeskanen siirtyy Imatralle HPK:sta. Hän on pelannut Hämeenlinnassa jo yhteensä 69 Liigaottelua tehoin 0+10 ja myös U20-sarjaa 118 ottelun verran tehopistein 6+32.

Kova maalintekijä Takala on pelannut viimeiset kaksi kautta Kokkolan Hermeksessä. Hän on tuona aikana pelannut Mestistä 79 ottelua vakuuttavin tehoin 28+29. 

KooKoon kasvatti Liikonen pelasi viime kaudella Hokissa Mestistä. Isokokoinen (192/105) Liikonen on päässyt myös kokeilemaan Liigavauhtia viiden pelin verran. 

Keskushyökkääjä Rudi Maarni on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti. Hyvänä luistelijana tunnettu Maarni on ehtinyt pelata jo Suomi-sarjaa Espoon ja Kalajoen JHT:n paidassa 28 ottelua hyvin tehoin 15+17.

TPS:n ja TUTOn joukkueissa junioriuransa pelannut Ansio pelasi ensimmäiset Mestis-ottelunsa viime kaudella. Nopea keskushyökkääjä teki TUTOn U20-joukkueessa viime kaudella tehot 15+18 38 ottelussa.

Leevi Tanskanen on ollut HIFK:n U20-joukkueen luottopuolustajia ja hakee nyt ensimmäiset miesten pelinsä Ketterästä. Hänellä on takanaan yhteensä 100 ottelua U20-sarjassa tehoin 6+22.

Ketterä julkaisi ensimmäiset pelaajasopimuksensa jo viikko sitten. Tuolloin seura tiedotti peräti 16 jatkosopimuksesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle