Mestis-kausi jatkuu helmikuussa − joukkuemäärä on vielä epävarma

MESTIS / Uutinen
Mestis-kausi jatkuu jälleen helmikuussa.
Kuva © Topi Lainio

Mestis on päättänyt jatkaa joulukuussa tauonnutta runkosarjaansa 13. helmikuuta.

SaPKon lisäksi myös RoKi ilmoitti, että se ei jatka Mestis-kauttaan. Liittohallitus on päättänyt, että molemmilla joukkueilla säilyy kuitenkin oikeus hakea Mestis-lisenssiä kaudelle 2021−22.

Näiden kahden joukkueen lisäksi Peliitat, Kiekko-Espoo ja Ketterä päättävät kevätkauden otteluihin osallistumisesta tulevan vuorokauden aikana.

Koska sarjan joukkuemäärä on tällä hetkellä epävarma, Mestiksen otteluohjelmaa ei ole vielä julkistettu kevätkauden osalta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
NHL tuomitsi Evander Kanen tuhtiin pelikieltoon koronasääntöjen rikkomisesta − ESPN: hyökkääjä väärensi rokotustodistuksensa
19.10.2021 10:54
Kanen panna kestää 21 runkosarjaottelun ajan. Kaneen kohdistui myös syytöksiä kotiväkivallasta, mutta tutkinnassa ei löytynyt siitä riittävää näyttöä.
Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.

Lue myös