Mestis-karsintojen pistepörssirohmu Julius Valtonen siirtyy Vantaalle

MESTIS / Uutinen
Julius Valtonen siirtyy Kiekko-Vantaaseen Tampereelta.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Kiekko-Vantaa ja hyökkääjä Julius Valtonen ovat tehneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Valtosella on otteluita tältä kaudelta Liigan Ilveksessä ja Mestiksen Kooveessa.

Kiekko-Vantaa on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen hyökkääjä Julius Valtosen kanssa. Tällä kaudella Valtonen, 23, pelasi Liigassa Ilveksessä 17 ottelua, joissa syntyi yksi maali. Liigan ohella hän edusti myös Mestiksessä Kooveeta 37 ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 14+16. Hän oli Mestiksen karsintojen pistepörssin voittaja.

Kellokosken Alun kasvatti on pelannut Liigassa 89 ottelua HPK:n ja Ilveksen miehistöissä. Mestis-otteluita hänellä on takanaan 70 SaPKossa, LeKissä ja Kooveessa.

Kaudella 2017 Valtonen voitti Nuorten SM-kultaa HPK:ssa. Pari vuotta tätä ennen kaudella 2015 hän pokkasi Nuorten SM-hopeaa.

− Viime kaudella tuli pelattua lähes koko kausi Mestistä. Koen, että pärjäsin isossa roolissa ja itseluottamus nousi. Haluan ottaa seuraavan stepin pelaajana eteenpäin Vantaalla, Valtonen sanoi Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle