Mestiksestä pudotettu LeKi tiedottaa: seura pudotettiin osittain seuraihmisten asiattoman käytöksen vuoksi

MESTIS / Uutinen
LeKin pelit Mestiksessä ovat pelattu.
Lempäälän Kisan 12 kauden mittainen taival Mestiksessä tuli päätökseensä, kun seura jäi ilman Mestis-lisenssiä tulevalle kaudelle. Päätökseen vaikuttivat taloudellisten syiden lisäksi myös monet muut asiat.

Mestiksen lisenssikomitea ei myöntänyt LeKille Mestis-lisenssiä kaudelle 2019-2020. Komitea perusteli päätöstään lempääläläisseuran talousongelmilla, joihin liittyivät muun muassa haasteet palkanmaksuissa.

Komitean mukaan oli mahdollista, että LeKi ei pystyisi tulevaa kautta pelaamaan loppuun, joten lisenssin myöntämättä jättäminen oli ainut vaihtoehto.

LeKin hallituksen puheenjohtaja Jukka Laakso kertoi lempääläläisseuran tiedotteessa, että kielteisen päätöksen taustalla oli myös seuran toimijoiden puolelta tapahtunutta huonoa käytöstä.

− Lisenssikomiteaa ei saatu vakuutettua riittävästi taloutemme vakiinnuttamisesta ja sen vuoksi komitea tuli tähän päätökseen. Perusteluissa oli myös yksittäisten henkilöiden vaateita, joilla oli merkittävä vaikutus kielteiseen päätökseen, Laakso totesi tiedotteessa.

− Lisenssikomitea kertoi puhelimessa lisäksi, että merkittävä tekijä päätöksessä oli myös Lempäälässä vallitseva eri ihmisten soittelu liittoon ja toimijoiden haukkuminen. Erittäin merkittävänä tekijänä pitivät myös muutamien yksittäisten henkilöiden toimintaa ja kommentteja Lempääläläistä Mestis-kiekkoa vastaan.

LeKi nousi Mestikseen kaudelle 2007-2008 eli pelasi sarjassa yhtäjaksoisesti 12 kauden ajan. Sen parhaaksi saavutukseksi jäi neljäs sija, jonka se saavutti päättyneellä kaudella sekä 2009-2010.

» Lähetä palautetta toimitukselle