Mestiksessä pelaajasiirtoja – Kiekko-Espoo ja RoKi naarasivat nuoret puolustajat

MESTIS / Uutinen
Atro Leppänen on kiekkoillut kolme edellistä kautta KeuPa HT:ssa.
Atro Leppänen, 23, siirtyy Kiekko-Espooseen ja Jaako Manninen, 21, jättää pääkaupunkiseudun taakseen siirtyen RoKiin. Molempien puolustajien sopimukset ovat yksivuotisia.

Kiekko-Espooo täydensi takalinjojaan, kun Atro Leppänen siirtyy Keuruulta Espooseen. Sopimus on yksivuotinen. 23-vuotias puolustaja on tahkonnut Mestiksessä yhteensä 94 ottelua ennen alkavaa kautta 2022–23. Tehopisteitä otteluissa on syntynyt 45 (14+31).

– Atro on erinomainen luistelija ja omaa hyvän pelisilmän. On rauhallinen paineen alla ja tuo paljon kiekollista osaamista joukkueeseen, kuvailee Leppästä ennenkin valmentanut päävalmentaja Tomas Westerlund.

Kiekko-Espoo on nyt kiinnittänyt yksivuotisilla sopimuksilla ensi kauden joukkueeseen yhden maalivahdin, kolme puolustajaa ja kuusi hyökkääjää.

Jaako Manninen sen sijaan vaihtaa pääkaupunkiseudun Rovaniemeen, kun 21-vuotias puolustaja solmi yksivuotisen sopimuksen RoKin kanssa. Päättyneellä kaudella Manninen pelasi lainapelaajana Kiekko-Vantaan riveissä 40 runkosarjaottelua tehden 15 tehopistettä.

– Jaako sopii täydellisesti meidän palettiin. Hänellä on potentiaalia olla Mestiksen parhaita yleispakkeja. Jaako on ollut joukkueidensa kapteenistossa, on pidetty joukkuekaveri, sekä tavoitteellinen urheilija, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

Manninen on käynyt läpi Jokereiden junioripolun, ja hän on toiminut U18- ja U20-joukkueiden ikäluokissa kapteenina. Lisäksi puolustaja on pelannut neljä U20-maaottelua. 

RoKilla on sopimukset ensi kaudelle seitsemän puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle