Mestiksessä kaksi pelikieltoa − JoKP:n Pennanen huilaa viisi ottelua

MESTIS / Uutinen
Toivo Pennaselle (oik.) napsahti tästä tilanteesta pelikieltoa.
Kuva © Jarno Hietanen
Mestis on ilmoittanut viikonlopun otteluista kahden tilanteen johtaneen pelikieltoon. Joensuun Kiekko-Poikien Toivo Pennanen sai viiden ottelun tuomion, Hokin Valtteri Niemi selviää yhdellä ottelulla.

Toivo Pennanen taklasi KOOVEEn Valtteri Ilomäkeä päähän perjantain ottelussa saaden viisiminuuttisen ja pelirangaistuksen. Kurinpitäjä katsoi taklauksen neljän ottelun pelikiellon arvoiseksi. Pennanen oli pelikiellossa myös viime kaudella samasta syystä, joten hänelle mätkäistiin yksi peli uusijalisää, joten pelikiellon kokonaispituus kasvoi viiteen otteluun.

Pennanen pääsee palaamaan pelikentille vasta 20.11., kun JoKP on TUTOn vieraana Turussa.

Valtteri Niemi sai lauantain Ketterä-ottelussa pienen käytösrangaistuksen, käytösrangaistuksen sekä kaksi pelirangaistusta sopimattomasta käytöksestä. Viimeinen pelirangaistuksista tuli, kun hän iski mailansa poikki maalikehikkoon siinä vaiheessa, kun linjatuomari oli saattamassa häntä pukukoppiin. Vaikka hajonnut maila ei osunutkaan tuomariin, katsottiin teko siinä määrin vaaralliseksi, että tilanne johti yhden ottelun pelikieltoon. Niemi joutuu jättämään väliin perjantain IPK-ottelun Iisalmessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle