Mestiksen sarjaohjelma julki − Kiekko-Espoon viirinnostajaiset Jokereita vastaan, HK Zemgale ei ole mukana

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Espoo lähtee kauteen hallitsevana mestarina.
Kuva © Tiia Mahkonen
Mestis julkaisi tulevan kauden sarjaohjelmansa torstaina. Sarjan suurimmat huomion keräävät joukkueet kohtaavat sarja-avauksessa.

Mestis-kausi alkaa torstaina 21. syyskuuta, kun hallitseva mestari Kiekko-Espoo kohtaa Suomen sarjoihin paluun tekevän Jokerit. Ottelu on samalla yksi kuudesta pelistä, joka näytetään MTV Sub -kanavalla.

Mukana on 13 joukkuetta, joiden kesken pelataan nelinkertainen sarja, eli kaikille joukkueille kertyy 48 ottelua. Kymmenen parasta joukkuetta pääsee pudotuspeleihin ja vain yhden joukkueen pelit päättyvät runkosarjaan. Sarjan 12. ja 13. pelaavat ensin ottelusarjan neljästä voitosta, ja häviäjä putoaa Suomi-sarjaan. Voittaja jatkaa pelejään Suomi-sarjan voittajan kanssa niin ikään neljästä voitosta pelattavassa ottelusarjassa. Sarjan voittaja pelaa Mestiksessä kaudella 2024−25.

Jokerit pelaa 24 kotiottelustaan 11 Helsingin jäähallissa ja loput Keravalla. Helsinkiin matkaavat kahdesti Kiekko-Espoo, Ketterä, TUTO ja Kiekko-Vantaa sekä kertaalleen RoKi, JoKP ja IPK. KeuPa HT pelaa 29.9. pelattavan ottelunsa Jokereita vastaan Jyväskylässä. 

Viime kaudella Mestiksessä pelannut latvialaisjoukkue HK Zemgale ei ole mukana tulevalla Mestis-kaudella.

Ensimmäisen viikon ottelut

Torstai 21.9.
K-Espoo − Jokerit
Perjantai 22.9.
Hokki − RoKi
IPK − Hermes
Jokerit − KOOVEE
Ketterä − JoKP
KeuPa HT − K-Vantaa
TUTO − FPS
Lauantai 23.9.
Hermes − KeuPa HT
JoKP − Hokki
K-Espoo − TUTO
K-Vantaa − FPS
RoKi − IPK

Muista joukkueista FPS:n ja KOOVEEn kotiavaus on 27.9., jolloin FPS kohtaa Kiekko-Espoon ja KOOVEE Joensuun Kiekko-Pojat.

» Lähetä palautetta toimitukselle