Mestiksen lähetysoikeudet ensi kaudesta alkaen C Morelle – ”Mestiksen kiinnostavuus on ollut jo useamman vuoden kasvussa”

MESTIS / Uutinen
Suomen toiseksi korkeimman kiekkosarjan lähetysoikeudet vaihtavat omistajaa tämän kauden jälkeen.
Kuva © Jarno Hietanen
Mestis tiedotti, että ensi kaudesta kevääseen 2024 sarjan otteluiden lähetysoikeudet ovat muun muassa Liigaa lähettävällä C Morella.

Mestis tiedotti, että sarjan lähetysoikeudet siirtyvät C Morelle kolmen kauden sopimuksella. Suoratoistopalvelusta näkyy jatkossa sarjassa pelaavien joukkueiden kaikki ottelut selostettuina suorina lähetyksinä. C Morea voi kutsua jääkiekkotaloksi, sillä Liiga, jääkiekon MM-kisat, CHL sekä SHL näkyvät palvelun kautta. 

– Mestiksen kiinnostavuus on ollut jo useamman vuoden kasvussa ja on hienoa, että se on nyt myös huomattu laajemmin. Yhteistyöllä luomme myös uusia edellytyksiä seuroillemme kehittää toimintaansa, kommentoi sarjan operatiivinen johtaja Olli Aro.

– Tuomme yhdessä Suomen kovimmat jääkiekkosarjat, Mestiksen ja Liigan, saman katon alle – luvassa on upeita kiekkoviikkoja täynnä korkealaatuista, viihdyttävää kotimaista lätkää, hekumoi C Moren suoratoistopalvelun johtaja Saara Pekkonen

» Lähetä palautetta toimitukselle