Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyöprojekti ehdolla vuoden sponsorointiteoksi

MESTIS / Uutinen
Veripalvelun kuukauden vastuullisin pelaaja erottuu kaukalosta punaisella kypärällään.
Kuva © Timo Savela
Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyöprojekti Hengenpelastajaliiga on ehdolla vuoden 2019 sponsorointiteoksi. Projekti pääsi ehdolle myös neljässä muussa palkintokategoriassa.

Mestiksen ja Veripalvelun käynnistämä yhteistyöprojekti Hengenpelastajaliiga keräsi yhteensä viisi ehdokkuutta Sponsorointi & Tapahtumat Awards 2020 –tapahtumaan. Tapahtumassa palkitaan vuoden 2019 parhaita sponsorointitekoja.

Hengenpelastajaliiga pääsi kolmen finalistin joukkoon seuraavissa kategorioissa: vuoden vastuullisuuskampanja, vuoden kohde / oikeuksien omistaja, vuoden urheilusponsorointi sekä vuoden sponsori. Lisäksi Hengenpelastajaliiga on ehdolla yleisöäänestyksellä valittavaan vuoden sponsorointiteoksi.

Palkintojen voittajat julkaistaan Sponsorointi & Tapahtumat Awards 2020 –tapahtumassa 6.2.2020.

Hengenpelastajaliigassa Mestis-seurat pyrkivät keräämään pisteitä verta luovuttamalla. Seurojen kannattajat sekä toimihenkilöt voivat lisätä oman seuransa pistemäärää verenluovutuksella ja kauden jälkeen eniten pisteitä kerännyt seura palkitaan Vuoden hengenpelastaja -palkinnolla. Tällä hetkellä tilaston kärjessä on TUTO ja yhteensä luovutuksia on tehty liki 1000 kappaletta. Myös kaukalon sisällä Veripalvelun yhteistyön näkyy, kun jokaisesta seurasta yksi pelaaja kantaa kuukauden vastuullisimman pelaajan punaista kypärää.

» Lähetä palautetta toimitukselle