Mestikselle oma TV-kanava - ensimmäisessä ohjelmassa seurataan jokaista Mestis-seuraa yksitellen

MESTIS / Uutinen
Oula Palve pelasi kuusi kautta Mestiksessä, nykyisin mies on yksi Liigan parhaista pelaajista. Kenties seuraava vastaava tarina on Miro-Pekka Saarelainen.
Kuva © Jani Maukonen - jani.maukonen@jatkoaika.com
Mestis menee eteenpäin sosiaalisessa mediassa, kun sarja saa ensimmäisenä Suomessa oman TV-kanavan. Ensimmäinen ohjelma on 12-osainen sarja, jossa seurataan jokaista seuraa omalla vuorollaan.

Suomen toiseksi korkein sarjataso, Mestis, ottaa valtavan loikan, kun sarja saa oman TV-kanavan. TV-kanava ei kuitenkaan ole perinteisessä televisiossa, vaan Mestiksen Instagramin IGTV:ssa. Ensimmäisenä ohjelmana toimii Kiekkokaupunki-sarja, missä seurataan jokaista 12 joukkuetta sarjassa vuorotellen. Ohjelma alkaa 8.1. Lempäälästä ja päättyy 26.3. Joensuuhun. Yhteistyökumppanina sarjaa tukee T&T Agency. 

Hankkeen tavoitteena on laajentaa Mestiksen tunnettuvuutta ja välittää sarjassa tapahtuvia hienoja tarinoita isommalle massalle.

— Mestiksessä pelataan tänä päivänä Suomen tapahtumarikkainta jääkiekkoa ja sarja silti pyörii edelleen isolta osin vapaaehtoisvoimin. Sarjasta kumpuavien hienojen tarinoiden esiin nostamiseen, sekä tietoisuuden lisäämiseen lanseerattava Kiekkokaupunki-sarja on loistava juttu ja otettu seurapaikkakunnilla ilolla vastaan, kommentoi Mestiksen

— Lähdemme nostamaan Mestiksen tunnettavuutta sekä sarjan mielenkiintoa normaalista poikkeavalla tavalla ja muodostamme näkyvyyskokonaisuuden, jollaista ei muilla urheilusarjoilla Suomessa ole, kertoo Aro.

Mestis pyrkii tekemään Instagram-palvelusta pääkanavansa tiedon välitykseen. Yksi syy tälle on nuorten aikuisten tavoittelu. Päätös on kohtalaisen uniikki, eikä esimerkiksi Mestiksen kotisivuille päivity samaa asiaa kuin Instagramiin. 

— Instagram on tänä päivänä paras kanava saada kiinni nuoret aikuiset ja kuvien sekä videoiden avulla herätetään mielenkiinto. Yhteistyöllä saamme kiinni Mestikselle normaalisti vaikeasti tavoitettavaa kohderyhmää heitä kiinnostavalla ja viihdyttävällä tavalla, toteaa Timo Ahokanto T&T Agencylta.

» Lähetä palautetta toimitukselle