Mestarivalmentaja Saara Niemi jatkaa HIFK:n penkin takana

Naisten Liiga / Uutinen
Saara Niemi jatkaa HIFK:n naisten päävalmentajana.
Kuva © Timo Savela
Stadin Gimmat jatkavat tutun pääkäskijän alaisuudessa kaksi seuraavaakin kautta.

Saara Niemi jatkaa HIFK:n naisten liigajoukkueen päävalmentajana kaksivuotisella sopimuksella. Entinen huippupelaaja on luotsannut helsinkiläiset kahteen peräkkäiseen Suomen mestaruuteen edelliskausilla. Niemi on toiminut HIFK:n päävalmentajana sen koko kuusivuotisen edustusjoukkuetaipaleen ajan.

− Vuodet ovat menneet todella nopeasti ja haluan kiittää seuraa luottamuksesta. Tämä on itselleni ehdottomasti paras paikka jatkaa ja kehittyä edelleen valmentajan työssä. Takana on upeita vuosia ja olemme menneet eteenpäin eri osa-alueella. Pystymme todistetusti kehittämään pelaajia. Kolme viime kauden joukkueen pelaajaa solmi ammattilaissopimuksen ulkomaille. Lisäksi kaksi pelaajaa sai yliopistostipendin Pohjois-Amerikkaan. Ne ovat vertaansa vailla olevia kokemuksia, Niemi sanoo tiedotteessa.

Niemi valottaa HIFK:n ensi kautta sen verran, että muutoksia on luvassa. Joukkue nuorenee osana seuran strategiaa.

− Olemme vahvistaneet omaa pelaajapolkuamme ja tavoittelemme omavaraisuutta jatkossakin. Meillä on erinomaiset puitteet, hyvät jääajat ja loistava ryhmä ihmisiä auttamassa arjessa. Saamme keskittyä tuloksentekoon.

Niemi oli taannoin Naisleijonien valmennustiimissä mukana voittamassa MM-pronssia Uticassa pelatussa turnauksessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle