Mestarivalmentaja Mike Sullivan jatkosopimukseen Penguinsin kanssa: "Kaksi peräkkäistä Stanley Cupia puhuu puolestaan"

NHL / Uutinen
Sullivan aloitti Penguins-pestinsä kahdella peräkkäisellä Stanley Cup -mestaruudella.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguins on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Mike Sullivanin kanssa. Sopimus on nelivuotinen ja astuu voimaan kauden 2019−20 päätteeksi.

Pittsburgh Penguins on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Mike Sullivanin kanssa. Sopimus on nelivuotinen ja astuu voimaan Sullivanin nykyisen sopimuksen umpeutuessa kauden 2019−20 päätteeksi.

Näin ollen Sullivanin pysyy pestissään aina kauden 2023−24 päätökseen saakka.

− Mike on tehnyt mahtavaa työtä joukkueemme eteen mahdollistaen neljä yli 100 pisteen kautta, kuvailee jatkosopimuksen julkistanut Penguins-GM Jim Rutherford.

− Hänen aikakautensa kaksi peräkkäistä Stanley Cupia puhuvat puolestaan ja hänen kyvyistään valmentajana. Hänen johtajaominaisuutensa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella ovat kerrassaan vaikuttavat.

Sullivan on toiminut Penguinsin peräsimessä joulukuusta 2015 saakka, jolloin hän käänsi alkukauden alle odotusten pelanneen Penguinsin kurssin ja nosti joukkueen lopulta mestaruuteen saakka.

Penguins uusi mestaruutensa vuotta myöhemmin, jolloin Sullivanista tuli sitten 50-luvun ensimmäinen päävalmentaja, joka on onnistunut johdattamaan joukkueensa kahteen peräkkäiseen mestaruuteen heti valmennuspestinsä alussa.

Sullivan on myös ainoa yhdysvaltalainen päävalmentaja, joka on voittanut Stanley Cupin useammin kuin kerran.

» Lähetä palautetta toimitukselle