Mestariluotsi Trotz jättää Capitalsin − Stanley Cup -voiton tuoma automaattinen jatkosopimus ei tyydyttänyt

NHL / Uutinen
Barry Trotzille riitti neljä vuotta Washington Capitalsissa.
Kuva © Getty Images

Tullessaan Yhdysvaltain pääkaupunkiin vuonna 2014 Barry Trotz oli tehnyt neljän vuoden sopimuksen, joka siis päättyi tähän kauteen. Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Trotzilla oli sopimuksessaan pykälä, joka automaattisesti toisi sopimukselle kahden vuoden jatkon, mikäli Capitals voittaisi Stanley Cupin.

Trotz irtisanoi itsensä sopimuksesta, koska päävalmentajien palkat ovat nousseet viime vuosina ja hän kokee arvonsa suuremmaksi. TSN:n sisäpiiriläisenä toimiva Pierre LeBrun raportoi, että jatkosopimus olisi tuonut Trotzille 300 000 dollarin palkankorotuksen hänen nykyiseen 1,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaansa.

− Pitkän harkinnan jälkeen olen tehnyt tämän ratkaisun sen jälkeen, kun olen keskustellut perheeni kanssa. Tullessani Washingtoniin selvä tavoite oli tuoda Stanley Cup pääkaupunkiin, ja tällä kaudella pystyimme uskomattomaan suoritukseen. Haluan kiittää kaikkia organisaatiossa, jotka tämän mahdollisuuden tarjosivat, ja samalla kiittää myös pelaajia, jotka auttoivat meitä saavuttamaan menestyksen, Trotz kertoi tiedotteessaan.

Tällä hetkellä NHL-joukkueista ilman päävalmentajaa on Washington Capitalsin lisäksi New York Islanders.

» Lähetä palautetta toimitukselle