Merikivelle potkut - Dufva palaa Jyväskylään

LIIGA / Uutinen
Risto Dufva palaa JYPin penkin taakse.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

JYP on valmentajaa vaihtaessaan sarjassa sijalla 12. Matkaa alempaan pudotuspeliviivaan on kahdeksan pistettä. Sekä sijalla 10 olevalla SaiPalla että JYPillä on runkosarjaa jäljellä 21 ottelua.

Lauri Merikivi aloitti JYPin päävalmentajana tällä kaudella, kun Marko Virtanen siirrettiin sivuun tehtävistään puolivälierätappioon päättyneen viime kauden jälkeen. Tilalle tuleva Risto Dufva valmensi JYPiä syksystä 2007 syksyyn 2011 asti tuoden joukkueelle myös seurahistorian ensimmäisen mestaruuden keväällä 2009.

– Teemme kaikkemme seuran menestyksen eteen tälläkin kaudella, ja nyt se ikävä kyllä merkitsi päävalmentajan vaihtamista. Tarvitsemme nyt joukkueeseen riittävän ison muutoksen playoffs-paikan saavuttamiseksi. Päätöstä helpotti se, että tiedämme Risto Dufvan osaamisen muutosjohtajana, kertoo JYPin hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen.

– Kun synnyinkaupunkini joukkue JYP esittää kutsun, siihen vastataan myönteisesti. Selkeä tavoite on, että JYP pelaa tänäkin keväänä playoffseissa. Tehtävä on haastava, mutta mahdollinen, Dufva uskoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle