E-urheilun maailmanmestari Erik Tammenpää vaihtaa yllättäen seuraa

Muut Sarjat / Uutinen
Kuva © Erik Tammenpää / Twitter
Erik "Eki" Tammenpää ja Arttu "Artuzio" Mustila liittyvät juuri perustettuun Team Sampiin.

NHL 18-pelin maailmanmestari Erik "Eki" Tammenpää  sekä sijalle 6 tullut Arttu "Artuzio" Mustila liittyvät tuoreeseen eSports joukkueeseen, Team Sampiin. Erik Tammenpää jättää Helsinki REDSin taakseen ja samalla Arttu Mustila tekee ensinmäisen sopimuksensa eSports joukkueen kanssa. 

Suuren kansan tietouteen pelaajat nousivat viimeistään Tammenpään maailmanmestaruuden myötä. Kisoissa pelattiin ottelut vastakkain, mutta peliä pelataan myös erittäin paljon omilla joukkueilla siten, että kummallakin joukkueella on kuusi ihmispelaajaa kentällä.

Joukkue on tuore ja sen on perustanut 22-vuotias Serie A:ssa jalkapalloileva Jakub Jankto, jolta löytyy myös historiaa elektronisen urheilun parista.

- Team Sampi tarjosi sopimusta mistä en voinut kieltäytyä. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa REDSistä, se oli hyvää aikaa. Opin paljon eSports bisneksestä ja pääsin osallistumaan moniin erilaisiin tapahtumiin heidän kauttaan. Se oli täysin uusi asia minulle.

- He osallistuivat paljon pelaamiseeni läheisen sijannin takia, striimausgrafiikoista aina erilaisiin tapahtumiin. Team Sampi on erilainen siinä mielessä, että ne pyrkivät vain tukemaan pelaajiaan ja pysymään taustalla. Tällä hetkellä ei ole mitään suunnitelmia järjestää tapahtumia tai muuta sellaista. Keskitymme yksinkertaisesti voittamiseen ja pelaamiseen, kommentoi Erik Tammenpää.

Erik ja Arttu keskittyvät tuleviin turnauksiin, Euroopan Mestaruus-liigaan sekä kilpapelaamiseen. He aikovat myös striimata, mutta uusi organisaatio ei sitä vaadi. 

Pelaajien tunnelmista raportoi ensinmäiseksi NHLGamer.

» Lähetä palautetta toimitukselle