Max Görtz palaa Saksaan entiseen seuraansa

Muut Sarjat / Uutinen
Max Görtzin visiitti KalPaan jäi vuoden mittaiseksi.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
KalPassa tällä kaudella pelannut ruotsalaishyökkääjä Max Görtz palaa Saksaan. Hän on käyttänyt kaksivuotisen KalPa-sopimuksen sisältämän ulkomaanoption.

Max Görtz saapui KalPaan täksi kaudeksi saksalaisseura Schwenninger Wild Wingsistä, ja pelaaja siirtyy ensi kaudeksi takaisin samaan joukkueeseen. KalPassa Görtz pelasi 47 runkosarjaottelua tehoin 11+16, seitsemässä pudotuspeliottelussa tehot olivat 3+2.

Kaudella 2021−22 Görtz voitti Schwenninger Wild Wingsin sisäisen pistepörssin. Hän on edustanut DEL:ssä myös Grizzlys Wolfsburgia.

− Olisimme luonnollisesti halunneet pitää Maxin täällä myös ensi kaudella, mutta ymmärrämme myös sen, että hän halusi jatkaa pelaamistaan Suomen rajojen ulkopuolella, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine ilmaisi seuran tiedotteessa.

− Pidin tässä seurassa pelaamisesta, joten on hienoa, että saan uuden mahdollisuuden. Tämä on yksi parhaista paikoista urallani, ja on hienoa tavata jälleen ryhmä tuttuja kasvoja, unohtamatta faneja, jotka ovat täällä fantastisia, Görtz taustoittaa siirtoaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle