Matyáš Kantner KalPa-hyökkäykseen loppukaudeksi − "Halusimme kevättä ajatellen vielä lisää kokoa ja voimaa maalin eteen"

LIIGA / Uutinen
KalPa saa hyökkääjävahvistuksen.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Tšekkiläinen laitahyökkääjä Kantner tulee Kuopioon kotimaansa pääsarjasta.

KalPa tiedotti tiistaina tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen tšekkiläishyökkääjä Matyáš Kantnerin kanssa. Kantner saapuu kuopiolaisjoukkueeseen kotimaansa pääsarjajoukkue Mlada Boleslavista, jossa hän on tehnyt 31 ottelussa tehot 6+2=8.

− Halusimme kevättä ajatellen vielä lisää kokoa ja voimaa maalin eteen. Matyáksella on iso potentiaali maalintekoon – parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 18 pääsarjamaalia. Ennen kaikkea saamme lisää leveyttä joukkueeseen ja lisää vaihtoehtoja kokoonpanoon. Matyáksen tulon myötä kestämme paremmin poissaoloja ja meillä on parempi kyky vastata niihin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa.

192-senttinen ja 91-kiloinen vasemmalta laukova 24-vuotias hyökkääjä on pelannut koko aikuisuransa kotimaassaan. Juniorivuosiltaan hänellä on yksi kausi pohjoisamerikasta OHL-sarjasta, jossa hän iski 59 ottelussa tehot 2+6=8 Flint Firebirdsin paidassa.

− Tämä on ensimmäinen kerta aikuisten tasolla, kun siirryn pelaamaan Tšekin ulkopuolelle. Haluan päästä kokemaan uuden liigan ja erilaisen ympäristön. Keskustelumme KalPan kanssa vakuuttivat minut ja olen iloinen, että siirto Kuopioon tapahtui. En malta odottaa ensimmäistä peliä ja sitä, kun pääsen pelaamaan faniemme eteen, Kantner virkkoo.

Kantner liittyi KalPan vahvuuteen tiistaina. Vielä ei ole tiedossa, milloin hänet nähdään ensikertaa tositoimissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle