Matti Järvinen edustaa ensi kaudella KalPaa − "Hänellä olisi ollut paljon muitakin vaihtoehtoja seuran suhteen"

LIIGA / Uutinen
Järvinen palaa kuopiolaisten riveihin.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Järvisen sopimus kattaa yhden kauden. Viime kaudella keskushyökkääjä kiekkoili Saksassa.

Saksan DEL-liigassa viime kaudella 38 runkosarjaotteluun 28 pistettä tehnyt Matti Järvinen, 31, palaa KalPan vahvuuteen. Hän edusti kuopiolaisia viimeksi kaudella 2019−20.

− Erittäin hienoa, että Matti valitsi juuri meidät. Tiedämme hyvin, että hänellä olisi ollut paljon muitakin vaihtoehtoja seuran suhteen, mutta olemme iloisia, että hän päätti tulla Kuopioon. Tunnemme pelaajan hyvin, hän tuo kokemusta ja persoonaa myös pukukopin puolelle, urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa.

Ennen edellistä KalPa-visiittiään Järvinen pelasi kaksi kautta Tapparassa. Hän on edustanut Liigassa myös Bluesia ja SaiPaa.

− Hieno fiilis palata KalPaan taas välivuoden jälkeen! Päätös palata oli helppo, tuttu seura, valmennus ja osittain myös joukkue. Viihdyin Kuopiossa hyvin ja nautin erittäin paljon pelaamisesta edellisellä KalPa-kaudella, joten innolla odotetaan jo kauden alkua, hyökkääjä sanailee.

KalPan keskushyökkääjäosasto alkaa olla hyvässä kuosissa tulevaa kautta ajatellen.

− Me haluamme rakentaa neljän sylinterin joukkueen, jossa luisteluvoimaa on kaikissa kentissä. Nyt meillä on runsaasti eri vaihtoehtoja hyökkäyksessä, esimerkiksi Jaromír Pytlík pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä, Laine totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle