Matias Maccelli ei päässyt ehdolle vuoden tulokkaaksi – parhaaksi puolustajaksi ehdolla tuttuja nimiä

NHL / Uutinen
Hurjat tehot iskenyt Erik Karlsson tavoittelee parhaalle puolustajalle annettavaa Norris Trophya.
Kuva © Getty Images
NHL on julkaissut finalistit kauden parhaaksi puolustajaksi, tulokkaaksi, puolustavaksi hyökkääjäksi ja herrasmiespelaajaksi.

NHL on julkaissut osan finalisteista kesällä pidettävää palkintogaalaa varten. Käytännössä kyseessä on äänestyksen kolme parasta kussakin kategoriassa.

Vuoden tulokkaan Calder Trophyyn ehdolla ovat Seattle Krakenin hyökkääjä Matty Beniers, Buffalo Sabresin puolustaja Owen Power ja Edmonton Oilersin maalivahti Stuart Skinner. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettei Arizona Coyotesin Matias Maccelli mahtunut finalistien joukkoon tehokkaasta kaudestaan huolimatta.

Parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn finalistit ovat kaikki palkinnon entisiä voittajia. Colorado Avalanchen Cale Makar voitti pystin viime vuonna ja New York Rangersin Adam Fox toissa kaudella. Kolmas ehdokas on paluun huipulle tehnyt San Jose Sharksin Erik Karlsson, jolle palkinto ojennettiin vuosina 2012 ja 2015, jolloin Karlsson vielä edusti Ottawa Senatorsia.

Voittaminen on tuttua myös Boston Bruinsin Patrice Bergeronille, joka on saanut parhaan puolustavan hyökkääjän Selke Trophyn peräti viisi kertaa aiemmin. Bergeron on tällä kertaa ehdolla New Jersey Devilsin Nico Hischierin ja Toronto Maple Leafsin Mitchell Marnerin kanssa.

Lady Byng Trophy jaetaan herrasmiespelaajalle, ja ehdolla ovat New Jersey Devilsin Jack Hughes, Los Angeles Kingsin Anze Kopitar sekä Tampa Bay Lightningin Brayden Point. Kopitar on palkittu herrasmiesmäisyydestään aiemmin vuonna 2016.

NHL julkaisee loput palkintoehdokkaat ensi viikon aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle