Markus Phillips vahvistamaan Ässien takalinjoja − "Halusin uuden alun uralleni"

LIIGA / Uutinen
Phillips luuti kaudella 2019-2020 London Knightsin OHL-joukkueen puolustuksessa.
Kuva © Getty Images
Porin Ässät vahvistaa rivejään AHL:ssä viime kaudet pelanneella kanadalaispuolustaja Markus Phillipsillä.

Markus Phillips siirtyy Ässien riveihin yksivuotisella sopimuksella. Kaksi edelliskautta 23-vuotias kanadalaispuolustaja pelasi AHL:ää.

− Markus on hyvässä iässä oleva kaveri ja hän halusi tulla meille kehittämään peliään sekä auttamaan Ässiä seuraavalle tasolle. Saimme hänestä hyvää palautetta muutamista Pohjois-Amerikan organisaatioista ja hänen persoonansa sopii varmasti meidän hyvähenkiseen joukkueeseemme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoi.

− Halusin uuden alun uralleni ja uskon kehittyväni Ässissä, Phillips itse kommentoi.

Päättyneen kauden Phillips aloitti Los Angeles Kingsin farmijoukkue Ontario Reignissä, mutta hänet treidattiin maaliskuussa Winnipeg Jetsiin ja pelit jatkuivat Jetsin farmissa Manitoba Moosessa. Hän pelasi yhteensä 45 ottelua ja teki niissä tehot 1+6=7. 

Phillips on Kingsin neljännen kierroksen varaus kesältä 2017. Ennen AHL:ään siirtymistä hän pelasi OHL:ssä, jonka mestaruuden voitti keväällä 2019. 

Vasemmalta laukova puolustaja on edustanut urallaan Kanadaa eri nuorisomaajoukkueissa. Phillips on pelannut sekä alle 18- että alle 20-vuotiaiden MM-kisatkin.

− Markus on vahva paketti ja hänellä on ominaisuuksia ottaa meillä hyökkäävämpi rooli kuin hänellä on viime vuosina AHL:ssä ollut, Kerttula totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle