Marko Anttila jatkaa Jokereissa - "Mieli on kirkas ja motivaatio kova vieläkin kehittyä"

KHL / Uutinen
Marko Anttila, Jokerit ottelussa Jokerit - Spartak, 6/10/2020, Hartwall Arena, Helsinki, Suomi. Photo: Joonas Kämäräinen
Kuva © Joonas Kämäräinen
Marko Anttila teki Jokereiden kanssa 1+1 vuotisen jatkosopimuksen.

Jokerit kertoo verkkosivuillaan tehneensä jatkosopimuksen Marko Anttilan kanssa. Sopimus kattaa kauden 2022−23, sekä sisältää option myös tätä seuraavasta kaudesta.

− Anttila on joukkueelle tärkeä pelaaja niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän johtaa joukkoja varmalla otteella pukukopissa ja on ollut erinomainen kapteeni Jokereille. Jäällä hän on iso pelaaja joukkueelle täysin kentällisin ja alivoimalla, ja tuo myös hyvin maalintekovoimaa rooliinsa nähden, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Kapteenina tällä kaudella toimiva Anttila pelaa Jokereissa jo viidettä kauttaan, ja motivaatio jatkaa on kova.

− Olemme viihtyneet perheenä täällä tosi hyvin. Itse olen nauttinut pelaamisesta tässä joukkueessa ja siinä roolissa, jonka olen saanut. Olen aina halunnut pelata mahdollisimman korkealla tasolla, ja KHL:ssä maailman toiseksi kovimmassa sarjassa olen nauttinut siitä haasteesta, jonka tämä sarja on minulle ja meille joukkueena luonut, Anttila kertoo.

− Kun tulin tänne viisi vuotta sitten, tavoitteena oli vakiinnuttaa paikka ja näyttää, että pystyy pelaamaan KHL:ssä. Kovaa työtä kehitys on tietysti vaatinut, ja itse olen ollut kiinnostunut, miten saa tästä lajiin vähän uniikista kropasta kaiken irti. Mieli on kirkas ja motivaatio kova vieläkin kehittyä, hän jatkaa.

Anttila on kuluvalla kaudella tehnyt 11 (7+4) tehopistettä pelaamissaan 43:ssa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle