Maple Leafs yhteisymmärrykseen tuoreiden hankintojensa kanssa – Cody Cecille ja Alexander Kerfootille sopimukset

NHL / Uutinen
Cody Cecilla on takana kuusi kautta Senatorsin puolustuksessa.
Kuva © Getty Images
Toronto Maple Leafs hankki viime viikolla Cody Cecin neuvotteluoikeudet Ottawa Senatorsista ja Alexander Kerfootin neuvotteluoikeudet Colorado Avalanchesta.

Toronto Maple Leafs on solminut yhden vuoden mittaisen ja 4,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen puolustaja Cody Cecin kanssa. Seura on myös kiinnittänyt hyökkääjä Alexander Kerfootin neljän vuoden mittaiseen ja 14 miljoonan dollarin arvoiseen sopimukseen, joka vaikuttaa Maple Leafsin palkkakattoon 3,5 miljoonan dollarin verran.

Ceci, 25, siirtyi Maple Leafsiin Ottawa Senatorsista heinäkuun ensimmäisenä päivänä tehdyssä pelaajakaupassa. Ceci pelasi viime kaudella 74 ottelua Senatorsin paidassa tehoin 7+19. Hän on tehnyt NHL-urallaan 440 pelaamassaan runkosarjaottelussa yhteensä 118 tehopistettä. Ceci on Senatorsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2012.

24-vuotias Kerfoot siirtyi puolestaan Maple Leafsiin Colorado Avalanchesta niin ikään heinäkuun ensimmäisenä päivänä solmitussa pelaajakaupassa. Kanadalaislaituri kirjautti viime kaudella 78 runkosarjaottelussa tehot 15+27. Yhteensä Kerfootille on kertynyt 157 NHL-runkosarjaottelussa 85 tehopistettä. Hän on alun perin New Jersey Devilsin viidennen kierroksen varaus kesältä 2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle