Maple Leafs vahvisti maalivahtiosastoaan – entinen huippulupaus Jack Campbell siirtyy vaahteranlehtipaitaan

NHL / Uutinen
Jack Campbellin ura jatkuu Maple Leafsin riveissä.
Kuva © Getty Images
Toronto Maple Leafs on hankkinut Jack Campbellin ja Kyle Cliffordin Los Angeles Kingsista vaihdossa Trevor Mooreen ja kahteen varausvuoroon.

Toronto Maple Leafs ja Los Angeles Kings ovat tehneet pelaajakaupan, jossa maalivahti Jack Campbell ja hyökkääjä Kyle Clifford siirtyvät Maple Leafsiin vaihdossa Trevor Mooreen, kolmannen kierroksen varausvuoroon vuoden 2020 varaustilaisuuteen ja ehdolliseen kolmannen kierroksen varausvuoroon vuoden 2021 varaustilaisuuteen.

Jälkimmäinen vuoro muuttuu toisen kierroksen varausvuoroksi, mikäli Clifford tekee Maple Leafsin kanssa jatkosopimuksen tai mikäli Leafs selviytyy tällä kaudella pudotuspeleihin ja Campbell torjuu joukkueelle vähintään kuusi runkosarjavoittoa. Kaupassa Kingsin saama kolmannen kierroksen varausvuoro kesän 2020 varaustilaisuuteen on alun perin Columbus Blue Jacketsin.

Campbell, 28, on pelannut tällä kaudella 20 ottelua Kingsin paidassa torjuntaprosentilla 90. Kulunut kausi oli hänelle neljäs Kingsin organisaatiossa. Koko kesän 2010 varaustilaisuuden 11. pelaajana Dallas Starsiin varattu Campbell on pelannut koko NHL-urallaan yhteensä 58 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,6. 

Clifford, 29, on tehnyt tällä kaudella Kingsin paidassa 53 pelaamassaan ottelussa tehot 6+8. Yhteensä Clifford on kirjauttanut 660 pelaamassaan NHL-runkosarjaottelussa 60 maalia ja 129 tehopistettä. Kanadalaishyökkääjä on edustanut koko uransa Kingsiä, joka varasi hänet toisella kierroksella kesän 2009 varaustilaisuudessa. 

Moore, 24, on kirjauttanut tällä kaudella 27 pelaamassaan NHL-ottelussa viisi tehopistettä. Lisäksi hän on tehnyt kaksi tehopistettä kahteen otteluun Maple Leafsin AHL-farmi Toronto Marliesin paidassa. Yhteensä Moore on nakuttanut 52 NHL-runkosarjaotteluun 13 tehopistettä. Hän oli voittamassa Marliesin kanssa AHL:n mestaruutta keväällä 2018. 

» Lähetä palautetta toimitukselle